طرز تهیه پلو انبه؛ ترکیبی متفاوت و لذیذ

به گزارش مجله سرگرمی، پلو انبه نوعی پلوی ترکیبی است که برنج و انبه در آن نقش اصلی را ایفا می کنند. این پلو به روش های مختلف و با مواد اولیه متنوعی درست می گردد که هر یک طعم و مزه منحصر به فردی دارند. ایجاد چنین ترکیبات جدید در برنامه غذایی می تواند تنوع بخش سفره شما باشد.

طرز تهیه پلو انبه؛ ترکیبی متفاوت و لذیذ

برای مطالعه بیشتر با cruisero.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

ایجاد تنوع در برنامه غذایی با تهیه غذاهای جدیدی همچون پلو انبه امکان پذیر است. انبه پلو نوعی پلوی ترکیبی متشکل از انواع سبزیجات است که برنج و انبه در آن حرف اول را می زنند. این پلو به روش های مختلف و با مواد اولیه متنوعی درست می گردد که هر یک طعم و مزه منحصر به فردی دارند.

طرز تهیه پلو انبه با مرغ

مواد لازم
ران مرغ بدون پوست و استخوان2 عدد
برنج4 پیمانه
زنجبیل تازه رنده شده1 قاشق چایخوری
سیر1 حبه
فلفل دلمه ای قرمز1 عدد
فلفل چیلی قرمز1 عدد
پیازچه4 عدد
انبه سفت و رسیده و بزرگ1 عدد
گشنیز خرد شده4 قاشق غذاخوری
روغن3 قاشق غذاخوری
سویا سس رقیق1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
  1. برنج را با کمی نمک خیس کنید و اجازه دهید 3-2 ساعت خیس بخورد.
  2. انبه را از درازا و تا جایی که ممکن است نزدیک به هسته، به دو نیم تقسیم کنید.
  3. هسته انبه را خارج نموده، پوست آن را بگیرید و گوشت آن را به صورت ورقه های خلالی برش بزنید.
  4. مرغ را به صورت خلال های باریک برش بزنید، سپس برش های مرغ را همراه با زنجبیل، سیر و فلفل چیلی در کاسه ای بریزید و خوب هم بزنید تا مرغ مزه دار گردد.
  5. فلفل دلمه ای را به صورت خلالی نازک برش بزنید و پیازچه ها را به صورت مورب، حلقه کنید.
  6. روغن را در تابه ای ریخته و روی حرارت بالا قرار دهید تا داغ گردد، سپس خلال های مرغ را به آن اضافه نموده و به مدت 4-5 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند.
  7. فلفل دلمه ای، سیر له شده و پیازچه را به تابه اضافه نموده و به تفت دادن مواد ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند، سپس گشنیز خرد شده را به تابه اضافه نموده و مواد را دو سه دقیقه دیگر تفت دهید.
  8. انبه، نمک، فلفل، زنجبیل و سویا سس را به تابه اضافه نموده و مواد را هم بزنید، سپس حرارت را خاموش کنید.
  9. برنج را آبکش کنید و همراه با مخلوط مرغ و سبزیجات به صورت لایه به لایه در قابلمه بریزید.
  10. اجازه دهید پلو انبه به مدت 40-30 دقیقه دم بکشد، سپس حرارت را خاموش کنید.
  11. پلو انبه را در دیس بکشید و همراه با ترشی لیمو یا ترشی انبه سرو کنید.

انبه مورد استفاده در تهیه پلو انبه باید رسیده و سفت باشد تا در حین پخت، شکل خود را از دست ندهد.

طرز تهیه پلو انبه گیاهی

مواد لازم
انبه رسیده و سفت1 عدد
برنج225 گرم
ساقه کرفس3 عدد
قیسی75 گرم
بادام ورقه شده بوداده75 گرم
گشنیز خرد شده3 قاشق غذاخوری
روغن3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه میزان لازم
  1. هسته انبه را خارج کنید، انبه را پوست بگیرید و گوشت آن را به صورت مکعب هایی به ابعاد 1 سانتی متر برش بزنید.
  2. برنج را با کمی نمک خیس کنید و پس از چند ساعت خیس خوردن، بپزید و آبکش کنید.
  3. ساقه کرفس را به صورت نوارهای باریک برش بزنید.
  4. قیسی را چند دقیقه در آب سرد خیس کنید تا نرم گردد، سپس آبکش نموده و به صورت تکه های مربعی برش بزنید.
  5. روغن را در تابه ای داغ کنید و ابتدا برش های کرفس را در آن تفت دهید تا نرم گردد، سپس گشنیز خرد شده، تکه های زردآلو و ورقه های بادام بوداده را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  6. کمی نمک و فلفل به مواد اضافه کنید و در پایان تکه های انبه را بیفزایید.
  7. مواد را هم بزنید تا یکدست شوند، سپس حرارت را خاموش کنید.
  8. در یک قابلمه کمی روغن داغ کنید و سپس برنج آبکش و مواد را لایه به لایه در آن بریزید.
  9. پلو انبه را به مدت 40-30 دقیقه دم بگذارید و سپس حرارت را خاموش کنید.
  10. پلو انبه را در دیس بکشید و روی آن را با چند برگ نعنا یا گشنیز تازه تزیین کنید.

برای درست کردن پرک بادام بوداده در منزل، می توانید بادام را چند دقیقه در آب جوش بریزید تا پوست قهوه ای رنگ روی ان به راحتی جدا گردد و پس از جدا کردن پوست، آن را به صورت ورقه ای برش بزنید. ورقه های بادام را در سینی فر بچینید و به مدت 5 الی 10 دقیقه در فری که از قبل روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم شده، قرار دهید. در این فاصله مرتب آنها را زیر و رو کنید و مراقب باشید که نسوزند.

10 نکته تکمیلی درباره خواص مواد اولیه پلو انبه:

  1. انبه: سرشار از ویتامین C، فیبر و آنتی اکسیدان ها؛ کمک به سلامت گوارش و تقویت سیستم ایمنی.
  2. برنج: منبع خوب کربوهیدرات، پروتئین و ویتامین B؛ تأمین انرژی و حفظ سلامت قلب.
  3. مرغ: منبع غنی پروتئین، آهن و ویتامین B12؛ تقویت عضلات و خون سازی.
  4. زنجبیل: دارای خاصیت ضد التهابی و ضد تهوع؛ کاهش درد مفاصل و تسکین معده.
  5. سیر: منبع ویتامین C و آنتی اکسیدان ها؛ کاهش فشار خون و بهبود سیستم ایمنی.
  6. فلفل دلمه ای: غنی از ویتامین C و آنتی اکسیدان ها؛ بهبود سلامت پوست و چشم.
  7. فلفل چیلی: دارای کپسایسین؛ تسکین درد و بهبود متابولیسم.
  8. پیازچه: منبع خوب فیبر و آنتی اکسیدان ها؛ تقویت سیستم گوارشی.
  9. گشنیز: سرشار از ویتامین K، آهن و منیزیم؛ بهبود سلامت استخوان ها و قلب.
  10. سویا سس: منبع خوب ترکیبات فنلی و پروتئین؛ کاهش کلسترول و التهاب.

سخن پایانی

پلو انبه ترکیبی خوشمزه و متنوع است که علاوه بر طعم بی نظیر، از نظر تغذیه ای نیز بسیار مفید است. با بهره گیری از این دستور پخت، می توانید گام های موثری در جهت ایجاد تنوع در برنامه غذایی خود و تأمین نیازهای تغذیه ای خانواده برداشته و سلامت خود را ارتقا دهید.

انتشار: 29 فروردین 1403 بروزرسانی: 29 فروردین 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 31139

به "طرز تهیه پلو انبه؛ ترکیبی متفاوت و لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پلو انبه؛ ترکیبی متفاوت و لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید