طرز تهیه فیله استریپس؛ آسان و خوشمزه

به گزارش مجله سرگرمی، فیله استریپس یک غذای مدرن با دستور پختی آسان بوده که اغلب افراد نیز هوادار پر و پا قرص آن هستند. با فیله مرغ غذاهای لذیذی همچون ناگت مرغ، فیله سوخاری و فیله استریپس درست می گردد. سرو کردن این غذای محبوب با سالاد کلم، سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ می تواند یک طعم بی نظیر را ایجاد کند.

طرز تهیه فیله استریپس؛ آسان و خوشمزه

برای مطالعه بیشتر با cruisero.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

فیله استریپس یک غذای مدرن با دستور پختی آسان بوده که اغلب افراد نیز هوادار پر و پا قرص آن هستند. با فیله مرغ غذاهای لذیذی همچون ناگت مرغ، فیله سوخاری و فیله استریپس درست می گردد. سرو کردن این غذای محبوب با سالاد کلم، سیب زمینی سرخ شده و سس کچاپ می تواند یک طعم بی نظیر را ایجاد کند. اگر به سس های تند علاقمند هستید، سس فلفل کبابی گزینه خوبی برای ریختن روی این غذای محبوب است.

طرز تهیه فیله استریپس

مواد لازم
فیله مرغیک کیلو و نیم
آرد

2 پیمانه

تخم مرغ عظیم

1 عدد

باترمیلک

1/5 پیمانه

روغن سرخ کردنی

3 پیمانه

فلفل سیاه

1 قاشق غذاخوری

فلفل قرمز

به مقدار لازم

پودر سیر

به مقدار لازم

پودر پیاز

به مقدار لازم

نمک

به مقدار لازم

مراحل پخت

  • قبل از هر چیزی باید فیله های مرغ را مزه دار کنید؛ مرغ را با نمک، فلفل قرمز ، پودر سیر و پودر پیاز و مقداری آب مخلوط نموده و یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید.
  • آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.
  • در این مرحله باتر میلک و تخم مرغ را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • فیله های مرغ را درون مخلوط آرد غلتانده و سپس درون باترمیلک بزنید.
  • فیله ها را مجددا در مخلوط آرد زده و مانند تصویر زیر به خوبی به آرد آغشته کنید.

نکته: برای پولکی شدن فیله های مرغ در این مرحله باید هر دو دستتان را پر از آرد نموده، فیله را بین هر دو دست قرار داده و در جهت مخالف به هم بمالید. چیزی که در اینجا مهم است این است که تحت هیچ شرایطی فیله نباید به دست تان بچسبد؛ پس باید محتوای آرد بین دست هایتان زیاد باشد. وقتی مرغ حالت تکه تکه به خود گرفت یعنی به خوبی آرد را به خود جذب نموده و وقت آن است که درون روغن سرخ گردد.

  • مقداری روغن گیاهی درون تابه ریخته تا کاملا داغ گردد. (بهترین ظرف، استفاده از یک تابه چدنی برای سرخ کردن فیله های مرغ است.)
  • فیله های مرغ را درون روغن انداخته تا کاملا سرخ شوند.
  • پس از چند دقیقه که فیله ها به خوبی سوخاری شدند آن را روی قفسه سیمی آشپزی گذاشته تا روغن اضافه خارج گردد.

این فیله خوشمزه را با سس مورد علاقه تان سرو نموده و لذت ببرید.

10 نکته تکمیلی درباره خواص مواد اولیه:

  1. فیله مرغ: منبع خوبی از پروتئین با کالری پایین است و به بدن کمک می کند تا احساس سیری کند.
  2. آرد: منبع کربوهیدرات است و به پوکه شدن فیله ها کمک می کند.
  3. تخم مرغ: منبع پروتئین است و به چسبندگی آرد به فیله ها کمک می کند.
  4. باترمیلک: باعث نرم و شکننده شدن فیله ها می شود.
  5. روغن: برای سرخ کردن فیله ها استفاده می شود و به پخت یکنواخت کمک می کند.
  6. فلفل سیاه: به طعم غذا عمق می بخشد و خواص ضدالتهابی دارد.
  7. فلفل قرمز: به طعم غذا حرارت می بخشد و خواص ضدباکتریایی دارد.
  8. پودر سیر: به طعم غذا عطر و طعم می بخشد و خواص ضدقارچی دارد.
  9. پودر پیاز: به طعم غذا عمق می بخشد و خواص ضدانعقادی دارد.
  10. نمک: به طعم غذا تعادل می بخشد و نقش مهمی در حفظ سلامت بدن دارد.

سخن پایانی

این فیله خوشمزه را با سس مورد علاقه تان سرو نموده و لذت ببرید. به نظر می رسد درست کردن این فیله ها بسیار آسان باشد و هر کسی می تواند آن را در منزل آماده کند. به شما توصیه می کنیم این دستور پخت را امتحان کنید و نظرات و تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

انتشار: 29 فروردین 1403 بروزرسانی: 29 فروردین 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 144052

به "طرز تهیه فیله استریپس؛ آسان و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فیله استریپس؛ آسان و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید