طرز تهیه دسر به با چند روش متفاوت

به گزارش مجله سرگرمی، به، یک میوه کم کالری است که سرشار از فیبر غذایی می باشد. این میوه همچنین دارای چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول کم است. در این مطلب، طرز تهیه سه دسر لذیذ با استفاده از به را با شما به اشتراک می گذاریم که می توانید آن ها را امتحان کنید.

طرز تهیه دسر به با چند روش متفاوت

برای مطالعه بیشتر با cruisero.ir: سیستم مدیریت محتوای خبری همراه باشد.

به، یک میوه کم کالری است ،اما سرشار از فیبر غذایی می باشد.100 گرم از این میوه تازه خام، حاوی حدود 57 کالری است. همچنین دارای چربی اشباع شده، سدیم و کلسترول کم است. علاوه بر خشک کردن به و تهیه چای به، از این میوه در تهیه انواع دسر نیز استفاده می شود.

طرز تهیه دسر به با سیب

مواد لازم
به درشت4 عدد
سیب قرمز بزرگ2 عدد
شکر2 لیوان = 480گرم
میخکچند عدد
رنگ قرمز خوراکی مجاز1قطره
آب جوشحدود 2 لیوان = 400گرم
پرتقال برای تزئین(اختیاری)
دانه انار برای تزئین(اختیاری)
خامه زده شدهبرای تزئین
پسته خرد شده برای تزئین(اختیاری)

روش تهیه دسر خوشمزه با میوه به

  • ابتدا سروته به ها را کمی زده و بعد آن را از وسط افقی نصف کنید و داخل به را خالی نمایید.در یک ظرف آب جوش بریزید.
  • به ها را در کف ظرف چیده و رنگ قرمز خوراکی ریخته و در ظرف را گذاشته و 5 تا 6 دقیقه یک طرف به را پخته و بعد به ها را برگردانده و از طرف دیگرنیز به همین مدت بپزید. (به ها را کف ظرف مرتب بچینید و روی هم انباشته نکنید.)
  • همه به ها را در ظرف پخت می چینیم. روی آنها پودر رنگ قرمز یا رنگ مایع قرمز می ریزیم.
  • سیب ها را رنده درشت کرده و بلافاصله بعد از پخت به، در داخل گودی به ها ریخته و شکر را روی میوه ها بپاشید. چند عدد میخک روی مخلوط قرار دهید.
  • در ظرف را ببندید و بگذارید سیب ها با حرارت متوسط بپزد و شکر آب شود. اگر موقع اضافه کردن سیب ها، تشخیص دادید، آب به کمی زیاد است، از آب به کمی خالی کرده و بعد سیب رنده شده اضافه کنید.
  • دسر به آماده است سیب های پخته شده رویش را می توانید ببینید.
  • بعد از آماده شدن، به ها را در ظرف سرو قرار دهید و با خامه و دانه انار و کیوی حلقه شده تزئین کنید.

طرز تهیه دسر به ترکیه ای

مواد لازم
بهسه عدد
شکریک و نیم لیوان
دارچینیک تکه چوب
میخک5 عدد چوب
لیموترشیک عدد
آبیک و نیم لیوان
خامه3 قاشق

دستور تهیه دسر به با دارچین

  • قابلمه را پر از آب کرده و آب لیمو را به آن اضافه می کنیم.
  • به ها را پوست گرفته از وسط نصف کرده و قسمتی که هسته هایش در ان جای گرفته را جدا می کنیم.
  • هسته های جدا شده را در جای دیگری نگه می داریم.
  • زیرا قرار است برای رنگ دادن به این دسر از آنها استفاده کنیم.
  • برای اینکه به های پوست گرفته شده مان تیره نشود، در آبی که به آن آبلیمو اضافه کردیم نگه میداریم.
  • بعد به های پوست کنده شده را به نحوی که وسط آنها به سمت بالا قرار گرفته باشد، کف قابلمه دیگری میچینیم.
  • چوب دارچین، چوب میخک و همه هسته ها را داخل قابلمه قرار میدهیم. به طور مساوی روی هر کدام از به ها شکر میپاشیم.
  • بعد از اضافه کردن آب نیز در قابلمه را گذاشته و در حرارت ملایم اجازه میدهیم تا آب بجوشد.
  • پس اینکه آب جوشید حرارت را کم کرده و به مدت یک تا یک ساعت و نیم تا زمانیکه که به ها نرم شود به طبخ ادامه میدهیم.
  • به های پخته شده را در ظرف دیگر قرار دهیم و اجازه میدهیم تا خنک شود.
  • روی به سرد شده نیز آبی که این دسر در آن طبخ و کمی خامه و آن را آماده سرو کنید.

طرز تهیه کیک به خانگی و خوشمزه

مواد لازم
آرددو و نیم پیمانه
تخم مرغ3 عدد
به رنده شده1.5 پیمانه
شکر1 پیمانه
شیر ولرمنصف پیمانه
روغننصف پیمانه
پودر دارچیندو قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر1 قاشق غذاخوری
وانیلکمی

مراحل تهیه کیک با میوه به

  • فر را روی 180درجه سانتیگراد گذاشته و روشن کنید . به ها را پوست بگیرید و همراه 1 لیوان آب و کمی شکر حرارت دهید تا نرم شوند سپس آنها را درشت رنده کنید.
  • تخم مرغ و وانیل و شکر را در حدی بزنید که کرم رنگ شوند و پف کنند . سپس شیر را اضافه و مخلوط کنید.
  • بعد از آن نوبت روغن است که به مایه کیک اضافه و هم زده شود.
  • به های رنده شده را به مواد اضافه کنید . دارچین و بکینگ پودر را با هم مخلوط و 3 بار الک کرده و به آرامی به مواد اضافه و با لیسک هم بزنید.
  • وقتی که مواد خوب مخلوط شدند مایه کیک را در قالبی که از قبل چرب کرده اید بریزید و به مدت 45 دقیقه در فر حرارت دهید.
  • می توانید روی این کیک را با مغزهای دلخواه تزئین کنید.

سخن آخر

دسر به را می توان از میوه به با خوراکی های ساده دیگری تهیه کرد و از خوردن این میوه بیشتر لذت برد. برای بیشترین استفاده از این میوه پاییزی می توانید آن را آب پز کنید و روی پاناکوتای عسلی بریزید. پخت تارت با به هم خیلی خوشمزه است. خودتان را به گزینه های شیرین محدود نکنید.

10 نکته تکمیلی درباره خواص مواد اولیه:

  1. به: سرشار از فیبر، ویتامین C، پتاسیم و آنتی اکسیدان است.
  2. سیب قرمز: غنی از ویتامین C، آنتی اکسیدان ها و فیبر است.
  3. شکر: منبع اصلی کربوهیدرات و انرژی است.
  4. رنگ قرمز خوراکی: برای بهبود ظاهر و جذابیت دسرها استفاده می شود.
  5. میخک: دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی است.
  6. دارچین: منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها و ترکیبات ضد میکروبی است.
  7. آب لیمو: به عنوان طعم دهنده و نگهدارنده طبیعی استفاده می شود.
  8. خامه: سرشار از چربی و کلسیم است و به بافت دسر کمک می کند.
  9. پسته: حاوی پروتئین، فیبر، ویتامین و مواد معدنی است.
  10. انار: دارای آنتی اکسیدان های قوی و طعم شیرین-ترش است.

سخن پایانی

به را می توان به شیوه های متنوعی در دسرها استفاده کرد و از خواص تغذیه ای آن بهره برد. با امتحان کردن این سه دسر خوشمزه، می توانید لذت بیشتری از خوردن این میوه پاییزی بردارید. خلاقیت و آزمایش با ترکیبات مختلف می تواند دسرهای جدید و لذیذی را به شما هدیه دهد.

انتشار: 29 فروردین 1403 بروزرسانی: 29 فروردین 1403 گردآورنده: kurdeblog.ir شناسه مطلب: 112311

به "طرز تهیه دسر به با چند روش متفاوت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه دسر به با چند روش متفاوت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید